xبستن تبليغات
xبستن تبليغات
منو اصلی
حروف الفبا
دسته دارویی - درمانی
تبلیغات
form





در خواست دارو
پیوندها
انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی
 چند ماهه استرس بيماري hiv دارم
با سلام بنده سه ماه پيش بعلت استرس شديد و با مشورت با يكي از دوستانم باهم رفتيم به مركز مشاوره رفتاري و ازمايش داديم از قضا فرد نمونه گير با دوستم اشنا از اب دراومد و من بهش گفتم كه خيلي استرس دارم و ايشون گفت بيا ازمايشگاه خصوصي كه من در اونجا كار ميكنم تا ازت ازمايش اليزا ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 نمی خواهم باردار بشوم (عدم حاملگی)، سوال و جواب و راهنمایی
سلام آقای دکتر توروخدا کمک کنید تورو قرآن جواب منو بدید خواهش میکنم... من 1 اردیبهشت با نامزدم رابطه جنسی داشتیم،روزای آخر پریودم بود یعنی لکه بینی داشتم به صورت قهوه ای رنگ. من آلت ایشون رو خوردم تا ارضا شدن، حتی منی شون روهم خوردم. بعد دوباره خوردم آلتشونو بعد آلت خودمو ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 علت کم خونی ؟
با سلام خدمت تمام عزیزان و آقای دکتر یه مشکلی برای مادرم پیش اومده که امیدوارم بتونید کمکم بکنید چند وقتی میشد که اعضای بدن ایشون –کتفها – رانها - پشت گردن به شدت درد میکرد و به چند متخصص مراجعه کردیم و... هر کدومشون دارویی رو برای دردشون تجویز کردند تا اینکه یه متخصص برای ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 انتقال ویروس HIV با خودارضایی
سلام ایا اگر دست مردی با مایع واژینالی خانومی ک مبتلا ب hiv باشد برخورد کند در حد چند قطره و دست مرد خشک شود و بعد از ان هم مرد دست خود را ضدعفونی نکند و با همان دست خودارضایی کند احتمال انتقال این ویروس وجود دارد؟ با تشکر از تمامی اعضای فعال ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 مشکلات پرده بکارت، سوال و جواب و راهنمایی
سلام من با نامزدم معاشقه داشتم و حین معاشقه آلتوشون به الت من خورد و ی مقدار خون روی الت من اومد. بعد هر دو بررسی کردیم شکل پرده با قبلش هیچ فرقی نکرده بود رینگش کامل وجود داره و پاره هم نشده. اما من پیش یه ماما که رفتم گفت احتیاج به ترمیم داری 1.200 بهم بده واست تنگش کنم وگرنه ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 مصرف قرص لوونوژسترل
سلام من ماه گذشته پنج روز قبل قاعدگی مقاربت داشتم و بلافاصله بعدش قرص لوونوژسترل 1.5میلی مصرف کردم بعد پنج روز پریود شدم و در دوران پریودی دوباره مقاربت داشتم بلافاصله مجدد همون قرصو مصرف کردم میخاستم ببینم اثر کرده یا احتمال بارداری هست؟ اگر باردار نشده باشم این ماه ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 تفسیر آزمایش tsh کم کاری تیروئید
باسلام.بنده یکساله به دلیل کم کاری تیروئید لووکسین استفاده میکنم،هر روز صبح یک عدد،تقریبا یه ماه پیش آزمایش tshدادم شده بود0.15که تو برگه ازمایش زده بود نرمالش حداقل 0.35است،تقریبا دوهفته بعد ازمایش رو تکرار کردم شده بود 0.3 کهبازم یک کمی از حد نرمال کمتر بود،این نشونه چیه و چکاری ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 خطرات زگیل مقعدی و درمان
سلام پسری 26 ساله هستم و تاحالا هیچ نوع رابطه جنسی نداشتم . چند سال پیش زیرناخن دستم یه زگیل کوچیک زده بود که همزمان به سر و پشت دست دیگه هم سرایت کرده بود (کدومش اول بود نمیدونم ولی این سه تا با هم بودن ) . یه مدت بعد همون چند سال قبل متوجه شدم که حدود 1-2 سانت داخل مقعدم یه برجستگی ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 سوالات و راهنمایی در مورد روش مصرف قرص ضد بارداری
دوباره سلام توروخدا جوابمو بدید من الآن 11 روزه که از مصرف دو دوز قرص hd اورژانسیم میگذره ولی تو این 11 روز خونریزی نداشتم فقط ترشحاتم خیلی زیاد شده و کمرمو پشتم سنگین شده چرا من بعد از مصرف قرص اورژانسی خونریزی نکردم؟ یعنی تخمک خارج نشده؟ ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 تشخیص تالاسمی با ازمایش CBC
با سلام و خسته نباشید خدمدت همه ی اساتید و دوستان عزیز من چند ماه پیش برای آزمایشات تکمیلی بارداری تست خون دادم که دکتر زنان چیزی درمورد آزمایش نگفت اما یه پزشک دیگه همین امروز گفت مشکوک به تالاسمی هستی. من خیلی نگران هستم خواهش میکنم به بهترین شکل به من کمک کنید. چرا که من ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 بوي بد دهان و زبان سفید و باردار
سلام.من ٢١ سالمه.چند ساله كه مشكل بوي بد دهان دارم.مشكل از دندونام نيست.دكتر گوش وحلق و بيني هم رفتم سينوسام زياد مشكلي نداشت.سنگ لوزه داشتم و رفلاكس.واسه رفلاكس به من پنتوپرازول وفل تسم تي٦٠ داد.يه مدت خوردم احساس كردم بهتر شدم.ولي باز بو برگشت.لوزه هامم يك هفته پيش عمل كردم ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 تفسیر آزمایش خون و تعیین تالاسمی و فقر آهن و...
سلام آقای دکتر، دختری 29 ساله هستم، جواب آزمایش من از این قرار است: W.B.C 4.9 NORMAL 4.5-11.5 R.B.C 4.51 NORMAL 3.8-5.1 HGB 11.7 NORMAL 11.7-15.5 HCT 37.8 NORMAL 35-45 M.C.V. 84 NORMAL 80-94 M.C.H. 26 NORMAL 26-32 M.C.H.C. L 31 NORMAL 32-36 PLATELETS 191 NORMAL 140-440 RDW-CV 12.7 NORMAL 11.5-14.5 Neutrophils 53% Lymphocytes 45% Eosinophils ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 تفسیر MRI مغز
با سلام. خسته نباشید. مادربزرگ بنده چند ساله میگرن دارند ولی تازگیا بدلیل سردرد های شدید آزمایش MRI مغز انجام دادن. ایشون 74 ساله هستن و فشارخون و چربی خون نیز دارند... ازتون خواهشمندم لطفا درمورد نتیجه ما رو راهنمایی بفرمایید a few hyper signal foci are seen at paraventricular deep white matter , in favour of ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 شکوندن انگشتها و صدای مفاصل
با سلام من مشکلی برام پیش اومده که تقریبا تمامی مفاصلم حین راه رفتن و تحرک صدا میدن. حتی مفاصل سینه پا آرنج و ... . مثلا وقتی بلند میشم و سرپا وایمیسم زانوم صدا میده و در حین حرکت هم خیلی از مفاصل دیگم صدا میدن. خواستم ببینم دلیلش چیه؟ من 26 سالمه. مطلب بعدی اینه که من خیلی زیاد ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 سوالی در مورد شکل و حالت آلت تناسلی زنان
سلام دوستان خسته نباشید. یک سوال تخصصی دارم، آگر دختری رابطه جنسی از جلو داشته باشه؛ کاری به پرده بکارتش ندارم، آیا رابطه جنسیش روی حالت آلت تناسلیش تاثیر داره؟ منظور لوپ های بیرونی آلت هستند، ایا از اونجا میشه فهمید که اون دختر رابطه داشته یا خیر؟ کسی میتونه این سوالم رو ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 ترک قرص بوپرنورفین
با سلام و درود به دوستان و کاربران گرامی چند سال پیش به دلیل کار سختی که داشتم مبتلا به کمر درد شدیدی شده و یک هفته تو خونه بستری شدم. خلاصه بگم به مدت کمتر از یک سال برای تسکین این درد شیره مصرف میکردم. هیچ مسکنی روی اون درد تأثیر نداشت. تا اینکه نهایتاً مجبور شدم شغلمو عوض کنم و ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 آسب دیدن بیضه سمت راست در کودکی و چند سوال دیگر
سلام من جوان 17 ساله هستم که در کودکی اگه درس بگم در سن 10 11 سالگی به بیضه سمت راست من آسیب وارد میشه چون من بچه بودم و هیچی حالیم نبود از بقیه مخفیش کردم و از اینطور مسائل هم سر در نمیوردم تا این که دو سال پیش متوجه شدم بیضه سمت راست من با سمت چپ به صورت یکسان قرار نداره و ی جورایی ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 تیر کشیدن اعصاب
سلام دکتر ... من یه دختر حدودا 15 .16 ساله هستم که دقیقا از 3 سال پیش تیر کشیدن عصب ها ی من شروع شد به حدی که اگه دستم تیر میکشید اون قدر فشار میدادم که تیر کشیدن اون حس نشه که البته این مال همون ابتدا بود...توی این سه سال تا به امروز این قدر حالم بد نشده بود ...امروز نوک انگشتام همه شروع ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 لکه بینی بعد از رابطه
سلام روز بخیر من بعد از 7 ماه با همسرم رابطه جنسی با کاندوم برقرار کردم.قبل از اون هم زیاد رابطه جنسی نداشتم،شاید 10 بار در دوران نامزدی.الان دو روز گذشته و من هنگام ادرار کمی لکه خونی میبینم،احساس سوزش یا کمردرد هم ندارم فقط لکه خونی روشن میبینم .میترسم که دوباره رابطه داشته ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)

 مخاط خونی و گلو درد
سلام.نامزدم امروز خلط خونی کمی مشاهده کرد.گلوش میگه حس میکنم خراشیده و درد میکنه نیاز ب ذکره ک آسم داره الکل ماهی یکبار ولی ب مقدار زیاد و سیگار هم چند روز اخبر زیاد کشید خیلی نگرانم میشه راهنمایین کنید سنشم۱۸ ====== ویرایش شده توسط ناظر انجمن علت ویرایش: عنوان ......
(برای مشاهده کل تاپیک اینجا کلیک کنید)